07 juni 2009


t h e  b o s s  +  s t h l m





Vår blixtvisit till Stockholm var riktigt lyckad, skönt att göra något utan att planera så mycket innan utan bara handla impulsivt. Det blir oftast bäst då!

Vi kom till Sthlm rätt sent i fredags och satt fast i bilköer rätt länge, mötte upp killen som sålde konsertbiljetterna,
checkade in på fina hotellet och lämnade av väskorna. 

Sen tog vi taxi till Stadion och Springsteen-konserten. Fick bästa tänkbara sittplatser nästan precis vid scenen och konserten var jättebra! Kände inte igen alla låtar men försökte rocka med mycket som möjligt :) Vi hade även tur med vädret och det var uppehåll hela kvällen MEN svinkallt ute. Efter konserten beställde vi Room Service och fick mat och vin till rummet.

Jag passade på att ta en timslång varm dusch för att få upp temperaturen i kroppen igen och sen kröp jag ner i världens skönaste säng! Oj vad vi sov gott, kom knappt upp på morgonen :) Avnjöt smarrig hotellfrukost och sen tog vi en heldag på stan. Gjorde Gamla Stan, City, kollade Nationaldagsfirande och åt supergod lunch på mysiga Kryp In i Gamla Stan! Dit blir det fler besök! Vi avslutade middagen med glass från Ben & Jerrys. 

Min kära M fyllde år igår och han verkar vara nöjd med helgen och födelsedagen! 

Man går helt klart på alldeles för få konserter, borde göras oftare eftersom det är SÅ kul. Vårt mål är att få tag på biljetter till U2-konserten på Ullevi i sommar. Det är M:s största idoler! Då ska vi ha ståplats och rocka järnet ;)

Skön söndag!

Kram M


1 kommentar:

A home far away sa...

Låter som helt magiska dagar, hotell o konsert härligt.

Kram Gunilla i Singapore