14 juni 2009


p i c k n i c k






Vad hände med den svenska sommaren? 

Just nu känns det som om den både har regnat och blåst bort. Det har varit ihållande regn hela helgen och just nu visar tempen 7 grader ute. Det är väl så långt ifrån sommar man kan komma, eller? Man kan ju inte direkt tro att det är den 14 juni (!) idag. 

Hela tomten känns som en enda lerhög som man får trippa runt på tå på, gräsmattan växer på tok för fort och behöver klippas så fort det blir lite uppehåll. Idag köpte jag även blommor för att plantera utomhus, men tänker inte plantera ngt för än vädret visar sig från den bättre sidan. 

Helgen har mest ägnats åt jobb, och det har inte gjort så mycket, rätt skönt att vara inomhus och ha tak över huvudet. Nu har vi tänt en brasa, kryper ihop inomhus och kikar på regnet som smattrar utanför fönstren.

Längtar efter solen och värmen och den fantastiska svenska sommaren (när den är som bäst). Vill kunna sola, bada, cykla, promenera, plocka blommor, plantera, grilla, ha picknick och fester utomhus. Göra allt som hör sommaren till helt enkelt!

Om mindre än 1 vecka är det midsommar och vad jag har sett så ska vädret bli lite bättre, kanske bjuds det både på uppehåll, varmare temperatur och solsken? HOPPAS! Vill ju kunna ha sommarklänningen på, midsommarkrans i håret och ha festen ute hela natten :)

Nä nu ska jag blunda hårt, njuta av brasvärmen och låtsas att jag ligger i en solstol på playan och att det är solen som steker ;)

Skön söndag!

Kram M


Inga kommentarer: