29 mars 2009


sommartid & semesterminnen




Du glömde väl inte ställa om klockan inatt? äntligen befinner vi oss i sommartid och även om det känns långt kvar till sommaren när man kikar ut genom fönstret så vet vi ändå att den närmar sig. härlig tanke!

Dags att plocka fram gamla semesterminnen och kanske längta efter nya? är så sugen på en resa till värmen, längtar så att det nästan värker i kroppen :)

För några år sedan var vi på semester på Skiathos i Grekland. Supervacker ö med underbara stränder, gränder och restauranger. 

En av mina absoluta favoriter blev skaldjursrestaurangen "La Scouna" vid nya hamnen. Förutom fantastisk mat och utsikt så hade de supermysig inredning och gillade verkligen deras enkla lyktor som skapade den rätta känslan/stämningen. (tyvärr hade vi ingen bra kamera på den tiden så bilden är inte den bästa). 

Söndag idag och för en gångs skull så är vi inte uppe med tuppen och renoverar. Första söndagen på längre som vi tar det lite lugnt. Har tagit en lång skön promenad, ätit frukost i lugn och ro, fixat lite småsaker och ska strax äta lite lunch. 

Eftermiddagen ska ägnas åt morfar och hans flytt. Hela tjocka släkten kommer och flyttar möbler. Efter det blir det nog ändå lite renovering, kan inte riktigt slita oss därifrån :) 

Imorgon är det butiksjobb som gäller, skoj!


Kram M



Inga kommentarer: