15 mars 2009


ännu en helgen är över



                     bild lånad från DN

söndag kväll och helgen går mot sitt slut. min helg har varit riktigt bra! i fredags rapporterade jag om städning och soffan, by myself. skönt och avkopplande. 

i lördags blev det tidig väckning och iväg till maxi för storhandling. det roliga var att vi skyndade oss för att komma dit i tid och slippa allt folk. när vi väl kom dit, tog en kundvagn och rullade in så kände vi oss SÅ gamla. snacka om vuxenpoäng att ställa klockan och stå startklar vid mataffären en lördagmorgon för storhandling :) haha! 

sen blev det ett besök på systembolaget för mousserat, öl och vin för kvällen och sen hem och fixa middagen för kvällen inkl. bakning och dukning och lite fix.

sen hade vi en supertrevlig och mysig schlagerkväll med goda vänner. måste erkänna att vi nog missade en hel del av självaste melodifestivalen, hängde nog inte riktigt med i svängarna. men tyckte i det stora hela att allt var bra och var nog ganska nöjd tillslut att Malena ändå tog hem vinsten. är egentligen inget fan av opera men gillade hennes låt och framträdande. det går nog hem i europa!

en rolig nyhet för kvällen var att våra vänner J & M förlovat sig. underbart! lite galet bara eftersom de bara varit tillsammans i 8 mån, och jag och M snart varit tillsammans i 8 ÅR men ingen förlovning här inte :)

alla drog sig hemåt sent inatt och kvar stod vi med det största diskberg jag någonsin sett. helt galet vad glas och tallrikar. hur mycket åt & drack vi egentligen??? efter en halvtimmes diskande så kunde vi tillslut knoppa i säng, då visade klockan 02.15. 

snacka om skönt att vakna upp en söndagmorgon och diskberget är ett minne blott. bara att slå sig ner framför en god frukost. idag har solen lyst hela dagen från klarblå himmel, lovely! och en rejäl vårboost.

men vi spenderade ju mer eller mindre hela dagen inomhus med renovering, men det gjorde inte så mkt. lite besök, fönster och dörrar öppna och en lunch ute på trappan i vårsolen gjorde susen!

ska strax krypa ner och se fram emot en ny vecka!

kram M

1 kommentar:

Anonym sa...

Gu vad ni grejar och står i!!
Så härligt det lät med lunch i vårsolen och öppna fönster.
Kram på dig