15 mars 2009



renoveringen fortsätter







Renoveringen fortsätter i vårt fina missionshus och äntligen har vi börjat komma vidare och det känns som om alla bitar sakta men säkert börjar falla på plats. 

bilderna visar hur det såg ut förra helgen, beklagar det dåliga ljuset på bilderna, inte lätt att fota en kväll med enbart en bygglampa igång.

vi isolerade och gipsade taket som innan var helt otätt. trist att ta bort den fina råsponten som jag länge kämpat för att behålla, men insåg tillslut att det inte skulle gå. 

sen började vi regla upp väggen för det blivande badrummet i storlek mindre. skivor kom upp och nu börjar det ändå likna något.

sista bilden visar en glimt från det blivande köket, där vi lagt på de svarta bänkskivorna och porslinshon står redo för att sänkas ner. 

jag penslade alla söta små 50-talslådor med vit grundfärg och golvet i lilla klädkammaren färdigmålades med vit golvfärg. 

nu har det ju gått en vecka sedan bilderna togs och efter dagens renovering så har vi kommit lite längre. idag har fläktkåpa kommit på plats, högskåpet för kyl/frys står där det ska stå, porslinshon sitter på plats och även blandaren är monterad. 

det är så roligt att äntligen kunna se resultat, från det som en gång bara var en tanke och idé i huvudet som blev en ritning på bild och som nu finns på "riktigt". 

köket kommer bli litet men så sött och förhoppningsvis funktionellt!


kram M



Inga kommentarer: