23 mars 2010


Världens sötaste Pip


Tisdag 23 Mars, och som tur är så är det en av mina lediga dagar. Har fått en hel del sömn i natt men självklart så är det bara en sak som finns i tankarna. Går och väntar på dagens samtal från veterinären, borde komma mellan 13-14.30 då de har telefontid.

Sjukt långa dagar att bara gå och vänta och hålla tummarna för att beskedet är positivt. Vi tror och hoppas att han fått tillbaka energi och ork och mår bättre än sist vi såg honom.

Hittade massa fina bilder på skrutten, många sen han var riktigt liten!

Igår kväll bestämde vi oss för att hur läget än är idag, så ska vi åka till djursjukhuset och hälsa på lillkillen. Blir någon gång i eftermiddag. Ser fram emot det, saknar honom massor och undrar hur han har det!

Ska även packa med hans filt och lite annat han tycker om. Ska oxå krama om storebror Leo, och kolla så att han mår bra, han märker säkert också av att Pip inte finns hemma.

Nu börjar klockan närma sig 13.00, hoppas att veterinären ringer snart, även om det är tufft att ta det eftersom vi inte vet vad beskedet är så vill vi ju ändå veta hur lillen mår.


Inga kommentarer: