16 mars 2010


Ledig dag avrundas med lyxläsning







Tisdag och idag har både jag & M haft en ledig dag tillsammans! Lyxigt värre :-) Vaknade till solsken tidigt imorse, åt frukost tillsammans och sedan har dagen varit fullspäckad.

Har fixat nytt pass till M, varit i Mora och ätit lätt-lunch, hann kika in på JC för att kolla lite jeans (behöver verkligen köpa nya) och hann även med att köpa en fin present som ska ges bort. Vi har kastat flaskor, burkar och skräp på återvinningen och varit till soptippen med massa skräp och bråte från renoveringen i missionshuset, vi har tvättat bilen och hunnit laga god middag nu på kvällen. Helt enkelt en skön, och effektiv dag. Värd massor!

Imorgon onsdag är det jobbdag i butiken, den sista för denna vecka!

På torsdag blir det frisörbesök (IGEN! Var ju nyss där, men behöver göras snygg till helgen) och ledig torsdag dessutom! Men vi ska tillbringa eftermiddagen ute hos kund i Siljansnäs. Ser fram emot det! Sen ska det packas, fixas och donas inför fredagen, sticker tidigt på morgonen till Sthlm :-)

Idag köpte jag två av mina favorittidningar, Vakre Hjem & Interiör samt Elle Mat & Vin! Fullmatade med härliga bilder, inspiration och vårtecken! Ska strax krypa ner och drömma mig bort bland inredning och goda recept.

Bums i säng alltså!

Kram & Sov Gott!

Inga kommentarer: