15 mars 2010


Ny vecka - Nya möjligheter!


bild från H&M HOME


Välkommen soliga måndag & vecka 11!

Vilka dagar vi haft den senaste tiden, varje morgon vaknar man upp till solsken utanför fönstret och fågelkvitter! Finns nog inget bättre att vakna upp till :-)

Ljuset gör en såå mycket piggare & jag längtar efter att få börja dagarna med en tidig morgonpromenad eller en
joggingrunda. Det dröjer nog inte så länge tills det blir verklighet, snön har börjat smälta och asfalten tittar fram mer och mer!

Kikade precis in på H&M och deras HOME-kollektion, hittade massa fina inspirationsbilder, b l a den ovan! Beställt de svartvit-randiga kuddarna och även den med text på, sen blev det även svarta handdukar & badlakan! Kan verkligen rekommendera H&M HOME, superfina grejer till bra priser och så skönt att shoppa på nätet :-)

Har jobbat hela helgen, i fredags efter jobbet blev det middag med M på en mysig restaurang i Falun, den heter "Chapeau d'or" och har HELT fantastiskt mat! Alltid väldigt lugnt och skönt och som sagt, maten är gudomlig!

Efter det blev det bio och "Alice i Underlandet", hade ganska höga förväntningar men tyckte inte att filmen var så bra. Som vanligt så är det ju Johnny Depp som gör filmen sevärd!

I lördags hade jag en grym dag på jobbet, sålde så det rykte ur öronen och det var superkul! En riktig succédag! På kvällen såg jag Melodifestivalen med M hemma i TV-soffan. Har nog aldrig haft någon favorit, men tyckt att alla varit bra eller ok, men inte någon som känts klockren. Höll mest på Darin!

Igår var det oxå jobbdag men en lugnare sådan. M och hans föräldrar kom in och shoppade lite för helgens bravader! Klädde upp Arne så nu kommer han att vara klädd i Brothers från topp till tå på lördag :-) För på lördag smäller det!

Det kommer bli en "en gång i livet-upplevelse" som vi alla ser fram emot och det börjar bli lite pirrigt i magen nu. För dig som inte vet, så ska vi följa med M:s föräldrar till huvudstaden för att på lördag förmiddag skrapa månadsklöver/triss i Nyhetsmorgon på TV4!!!!!!! :-) Håller tummarna för att de kammar hem storkovan!

Så en hel del förberedelser denna vecka inför den stundande helgen alltså, vi åker ner tidigt på fredag morgon! Och vecka 11 bjuder verkligen på strödagar. Butiksjobb halva dagen idag + hela onsdag.

På torsdag jobb ute hos kund och besiktning, det är sista dagen hos Nilssons i Siljansnäs! Då får vi fira med tårta att allting är klart och att de får flytta upp på sin nya våning :-) Vi är riktigt nöjda med resultatet och hoppas att de kommer att bli lika nöjda. Vill ni kika in bilder från projektet, ta en titt här

Nu ska jag ta vara på dagen och fixa lite saker innan det är dags att fara till jobbet!

Ha en härlig måndag!

Kram M

Inga kommentarer: