18 mars 2010


Plötsligt händer det!




Så här står det på Falu Kurirens hemsida idag och troligtvis kommer det ut mer artiklar i tidningarna under morgondagen:

Arne kan bli mångmiljonär


RÄTTVIK


Arne Steger från Rättvik har redan vunnit minst 1,2 miljoner kronor. Men på lördag förmiddag kan det bli mer.

Den 63-årige målaren från Rättvik ska nämligen till TV4-studion i Stockholm och skrapa Månadsklöver-Triss. Han har chansen att vinna hela 15 miljoner kronor fördelade på 50 000 kronor i månaden de närmaste 25 åren.

Arne köpte sin vinstlott vid Lasarettsbutiken i Falun och är alltså garanterad att ge 10 000 kronor i månaden i tio år.

Men blir det mer på lördag så tänker han köpa nya mc-kläder, åka Hurtigrutten när hustrun fyller 60 år och köpa en golfresa till sonen.


Det känns fortfarande ganska overkligt att svärfar & svärmor skrapat fram månadsklöver på en trisslott och ska vara med på TV på lördag! Heeelt sanslöst, overkligt men samtidigt hur roligt och hur häftigt som helst!

Detta kommer att bli en upplevelse för livet :-) Och både jag och M har fått äran att följa med och uppleva detta!!!

Haft en lång och bra dag med frisörbesök, en hel del fix, besiktning och avslut ute hos kund med tårta och presenter och till middag blev det pizza. Har packat väskorna och är nog rätt klara för att åka mot Sthlm imorgon bitti.

Sticker redan vid 5-tiden så det gäller att krypa ner och sova några timmar snart. Om det nu går, jag vet i alla fall 2 personer som inte kommer sova särskilt många timmar inatt :-) Med all rätt, med tanke på vad som står på spel de närmaste dagarna!

I morgon väntar möte på Arlanda för vinnarna och jag och M tänkte fördriva tiden med att spana in lite flygplan och riskera att bli toksugna på att hoppa ombord och sticka iväg till värmen, min Pappa åker samtidigt till Budapest så vi kanske kan vinka av honom, sen blir det nog lite shopping och mys tills mötet är klart. Sen blir det hotellövernattning och 3-rätters middag!

Det verkar även som om det kan bli ett casinobesök på fredagkvällen, har två pokerfantaster med oss :-)

Vi får se vad som händer och sker, en sak är i alla fall säker; DET ÄR NU DET HÄNDER!!!

Glöm inte att kolla in triss-skrapet på lördag, sänds i Nyhetsmorgon på TV4!

Kram M

Inga kommentarer: