24 mars 2010


Ny dag - Nya tag

Bild från Pottery Barn


Hej Onsdag!

Då var det en ny dag, med nya möjligheter och nya tag.

Sitter i lugn och ro och äter lite frukost men ska snart åka till jobbet. Har en heldag i butiken framför mig och en lunch med C.
Ser fram emot att komma tillbaka till jobbet efter några lediga dagar, samtidigt som det känns lite jobbigt eftersom man bara har en viss liten kisse i tankarna HELA tiden.

Veterinären ringde igår och sköterskorna tyckte att Pip var som en helt annan katt redan, då han var mycket piggare. Men värdena var fortfarande rätt dåliga, krea-värdet låg på 1023. Men samtidigt går det neråt, vilket är positivt.

Vi åkte in till djursjukhuset igår och hälsade på Pip. Han hade absolut blivit piggare av droppen han fått och han hade enligt personalen både druckit vatten på egen hand och fått i sig lite flytande föda. Han kunde även gå på lådan själv. Kul att höra att han gjort framsteg.

MEN det var ju inte samma katt som vi är vana vid, han mår inte alls bra just nu och gnäller mycket. Han har troligtvis ont i munnen då han har svårt att dricka och troligen så känner han sig riktigt klen i kroppen också. Det som gör mest ont är att se honom så hängig och ur form, kattsand satt fast under tassarna, maten hade runnit under hakan och han luktade lite unket. Det enda han verkar vilja är att gå ut, men det får han ju inte. Men så länge svansen är uppåt och svajar, hans nyfikenhet håller i sig och han visar viljan att bli bättre, så får han fortsätta med droppen och att göra framsteg.

Det var i alla fall underbart att träffa honom och visa att vi finns här. Vi får se vad veterinären säger idag på telefon. Han ringer dagligen med uppdatering och det är alltid lika nervöst och jobbigt att vänta. Men personalen är verkligen superduktiga och gör allt de kan!

Idag ska vi även ta upp vår stora kisse Leo och pyssla om honom! Ser fram emot det.

Nu ska jag sätta fart på denna onsdag, får se vad den har att bjuda på!

Kram M

Inga kommentarer: