11 mars 2010


Det börjar likna ett badrum




Torsdag & jag har haft en lyxig hyfsat ledig dag idag! Den har innehållit pappersarbete, fakturabetalningar, storstädning inför helgen, rensning, tvättning och lite renovering.

De senaste dagarna och veckorna har vi sakta men säkert fortsatt renoveringen i missionshuset. Trappan är grundmålad och spacklad en första gång, men där återstår det en hel del jobb innan den är tipptopp!

Badrumsinredningen har kommit, duschväggarna är på plats, duschblandaren sitter där den ska, kommoden är förberedd för handfatet och blandaren samt alla rördragningar som ska göras av rörmokaren ihelgen! Spännande! Ska bli riktigt skönt att få vatten inkopplat även på övre plan.

WC-stolen beställde vi via en internetbutik och det är ju alltid lite risky att beställa något man inte sett. Denna gången var jag 100 % säker att jag beställde rätt, hur fel kan det egentligen bli med en toalettstol? :-) Men det blev fel, den var liten, smidig och perfekt men det blev inte lika bra ner mot golvet. Så vi köpte en ny, som blev mycket bättre!

Jag har verkligen försökt anstränga mig för att uppdatera mer info och bilder på renoveringen och förvandlingen vi försöker göra med vårt missionshus. Har haft en särskild blogg till huset, men som knappt uppdaterats.

Tiden räcker inte alltid till och det blir lätt att bara bilderna förs över från kameran direkt in i datorn och så kikar vi på dem själva. MEN det är ju roligt att visa er andra hur allting ser ut och även kul att ha kvar i framtiden, då vi en dag förträngt hur mycket tid, pengar och jobb vi lagt ner på detta :-)

Så har gjort MÅNGA inlägg de senaste dagarna på bloggen om Siljansros och försökt att få med det mesta som hänt! Följ vår renoveringsresa HÄR

Ha nu en skön torsdagkväll, snart är det fredag!

Vi tänkte ta en middag ute och en bio efter det imorgon kväll :-)

Kram

Inga kommentarer: