27 mars 2010


KRIGARKATT, SOMMARTID, PÅSK

Bilder från Cosas, Pottery Barn, Countryliving


Hej Lördag!

Idag har det spöregnat och även om det känns trist så hjälper det ju snön att smälta bort, och det gillar vi ju! :-) Snart är det PÅSK! Dags att påskpynta lite kanske, har inte hunnit med det. Får bli lite ris och lite fjädrar och kanske några ägg.

Jag har ägnat hela dagen inomhus så mig har vädret inte rått på. Haft en otroligt hektisk men rolig dag i butiken med mina
kollegor A & J. Tokmycket shoppinggalna kunder och massor med blivande studenter som handlat kostym inför den stora dagen! Riktigt roligt att få hjälpa till och se hur fina de blir :-)

Hann i all hast äta lunch på stan med min älskling. Han hade mött upp mina föräldrar för att slutbetala vår semesterresa till Kreta, så nu är allt betalt och klart. Bara att packa väskan i maj och åka till värmen :-) HÄRLIGT!

Efter jobbet åkte vi till djursjukhuset och hälsade på lilla Pip. Vår fantastiska, underbara, starka KRIGARKATT!

Igår var M & hans föräldrar där och hälsade på och då var han mycket piggare, han fullkomligt älskar att få besök och speciellt av I-B (M:s mamma). Han åt våra handskalade räkor, kunde dricka vatten själv och myste fullt ut.
Efter jobbet så åkte vi hem till byn och droppade in på restaurang för lite tapas! Supergott och trevligt.

Idag när vi kom till sjukhuset så tog vi med oss ett stort påskägg fyllt med godis till all personal på djursjukhuset, med ett kort "TACK för att ni finns /Pips Husse & Matte". De blev superglada! Det var dom verkligen värda. Pip var ÄNNU piggare idag och han åt upp ca 20 räkor, kalkonbitar och drack mängder av vatten, har aldrig sett något liknande :-) Han var dessutom riktigt kelig och pigg. När sköterskan kom följde han glatt med, verkar inte alls vara blyg längre. Sötisen.

Imorgon förmiddag blir det ett nytt besök, haha...personalen kanske blir trötta på oss. Får börja ta med oss lite presenter varje gång ;-) Hur som helst, vi gläds åt varje dag han blir piggare och så länge han kämpar och krigar så ska vi hjälpa honom allt vad vi kan!

Jobbar även imorgon, hoppas få massor av grejer uträttade. Har mycket att göra och ser fram emot det!

GLÖM INTE att vi inatt ska ställa om klockan till sommartid, vi ställer alltså fram klockan 1 timme
(tänk: "vi tar fram grillen, utemöblerna). Härligt det låter med sommartid. Ljusare kvällar är välkomna!

Njut av lördagkvällen & sommartiden!

Kram M

Inga kommentarer: