01 februari 2010



UPPDATERING




Bilder från Sköna Hem


Hej på er!

Tyckte det kunde vara dags med lite uppdatering! Idag är det 1:a februari, skönt med ny månad och ett steg närmare våren!
Fortsätter förundras över hur snabbt tiden går och verkar inte riktigt fatta och hänger absolut inte med i tempot.

Bifogar i alla fall två ljusa, fina och våriga bilder från det senaste numret av Sköna Hem som dessutom ligger på mitt soffbord.
Fullkomligt älskar de bruna stolarna och den puderrosa taklampan, VILL HA! Härligt med inspirerande bilder och vackra hem, då blir man ännu mera sugen på att trixa och fixa på hemmaplan :-)

Så vad har hänt sen sist?

Vi gjorde ju en tripp till storstaden förra helgen, bodde på bästa Clarion Hotel Stockholm med deras fantastiska badrum och gudomliga sängar! Vi ägnade lördagen åt att kolla in badrumsgrejer och tapeter, på kvällen blev det middag på hotellet och sen blev det tv på rummet resten av kvällen. Smarrig hotellfrukost på söndagmorgonen och sen ett besök på Formex! Kände mig inte helt pigg så var inte i kalasform för att springa runt på mässa så det blev ett ganska avslaget besök MEN det fanns som alltid hur mycket fint som helst att titta på och inspireras av!

Annars har förra veckan innehållit mycket jobb på alla håll och kanter. Har varit på plats ute hos kund för att äntligen ta del av byggresultatet och sätta tänderna i lite mer detaljer, färger, former och lull-lull :-) Resultatet kommer att bli toppenbra, och jag ska visa er hur fint det blir sen! Får bli före - och efterbilder.

Jobbat hela helgen, blev bjudna på middag både lördag och söndag vilket var lyxigt! Ägnade 5 timmar under gårdagen att kolla resor och jag tror att vi tillslut var 5 individer som enades om ETT resemål och ett hotell :-) Imorgon ska jag kolla upp priser och lite annan info. En sak är i alla fall säker, åååh så skönt det ska bli med lite sol och värme!

Idag har det varit riktigt kallt ute och dessutom har det varit snökaos. Var precis ute och skottade tomten! Men vackert är det.

Imorse fick vi larm installerat härhemma så nu kommer inga objudna gäster in. Känns ganska konstigt att ha kamera och larm installerat, men samtidigt så är det en trygghet! Efter installationen mötte jag G för en fika i stan och efter det har jag jobbat.

NU är det dags att sova! Imorgon är en ny dag och då händer det massor! Så det är bäst att ladda batterierna ;-)


Go'kväll!


1 kommentar:

Linda sa...

Hej Mia!
Vad ni far omkring och jobbar hela tiden...
Vart bär resan av då? är ni fler som åker?
Mysigt att bo på hotell så där och mysa med god frukost.
Kram på dig
Linda J