21 februari 2010


MÅLAT HELA HELGEN


Bild på trappan efter grundmålning

Bild på trappan & trapphuset innan målning

Bild på trappans färg innan målning


Ja då var det söndagkväll & helgen har svischat förbi i rasande fart! Sitter härhemma och huttrar lite, -19 grader ute och inte så varmt inne...brrr. Ska bädda ner mig med täcken och filtar! M ska ägna kvällen & natten framför teven, det är ju OS och en massa hockeymatcher. Jag har ingen förståelse för att det kan vara värt det...

Helgen är snart över, MEN det känns som om vi fått mycket gjort samtidigt som vi sovit tills vi vaknat och inte haft alarmklockan på en enda morgon :-) Ovanligt, men riktigt skönt! Vi har till och med njutit av att äta frukost tillsammans, och det kändes riktigt lyxigt.

Annars har helgen ägnats åt renovering och framförallt målning i missionshuset. Vi har bättrat på all färg på väggar och tak, eftersom det hela tiden blir sprickor och panelen rör på sig. Resultatet blir riktigt bra och innan vi lade ifrån oss penslarna i eftermiddags så grundmålade vi trappan en gång! Även om grundfärgen inte täcker på en enda strykning så blev det en enorm skillnad från hur det sett ut innan! En riktig ansiktslyftning :-) KUL!

Det är verkligen roligt och motiverande att vara på plats där och jobba nu eftersom man börjar se resultat och det är de allra roligaste finliret kvar nu! Ser fram emot all finish...

Annars har helgen bjudit på katastrofalt vinterväder, storm, snöyra, kyla...en riktig vargavinter. Brrrrrrrrrrrrrr! Varför vill inte vintern ge sig och låta våren komma? Har skottat två tomter idag men ibland har man tur, så när vi kom till missionshuset idag så hade vår snälla granne skottat vår parkering med sin fyrhjuling! Gissa om det kändes välkommet!? :-)

Nä nu är det dags att lacka naglarna å sen krypa ner under täcket, ska upp TIDIGT imorgon bitti då vi har inventering på jobbet kl 6.30.


Ha en fortsatt mysig söndag kväll!

Kram M

1 kommentar:

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Så kul att jag hittat hit! Jag jobbade nämligen på jöns anders när ni köpte Siljansros! Älskar det huset så det är riktigt kul att se ngn skänka det massa kärlek :)

Ha en skön vecka, hälsninga Madde!