19 maj 2009



t r ä d g å r d?



Bilder från hen & hammock

Bilderna ovan kommer från engelska hen & hammock, visst är gungan helt underbar? En sån ska jag ha en vacker dag, och den tillverkar vi nog själva. 

Just nu så har vi knappt en trädgård att vara i, halva tomten består fortfarande av gropar, jord, sten, rötter och stubbar i väntan på en avloppslösning som verkar bli en evighetshistoria innan vi hittar RÄTT lösning. Det är ingen munter saga att prata med kommunen och miljökontoret som ställer höga krav på avlopp (med all rätt) men de har inga förslag eller lösningar att ge.

Jag längtar till den dagen vi kan gräva igen alla hål och så en gräsmatta och fixa till rabatter, träd och planteringar. Har jag riktig tur så kanske något blir klart under sommaren! Hoppas Hoppas. Ett plus är att tomten blev väldigt mycket större, ljusare och mer trivsam sedan vi tog ner alla höga, täta granar. Jätteskönt!

Däremot har vi grannar som vägrar ta ner sina träd vilket gör att solen inte riktigt når in på vår tomt, vi får väl hoppas att nån storm tar deras träd ;) bara det inte faller hitåt...

Trevlig Tisdag!

Kram M

Inga kommentarer: