29 maj 2009


e t t  n y t t  l i v





Ett nytt litet liv har kommit till världen och det kikade ut lagom till den stundande sommaren. Det är grannens ena häst som i förrgår natt födde det lilla fölet som är helt oemotståndligt sött.

Det har precis börjat vänja sig att stå på benen och börjat skutta runt lite smått, men håller sig hela tiden tätt, tätt intill sin mor och hon släpper det inte ens en meter ifrån sig. De är så himla fina och livet är verkligen fascinerande på många sätt.

Dagen har bjudit på kalasväder och massor med sol. Jag har hunnit bättra på brännan men den kunde ha varit mer smickrande. Man tror ju inte att solen ska ta något men sen visar det sig att man blivit helt tomatröd och har vita fula ränder och märken på fel ställen :-)

Har städat av trädäcket idag oxå, både med dammsugare och skurmopp så nu känns allting superfräscht och klart för att fixas till med lite blommor och andra dekorationer. Hoppas kunna pyssla lite utomhus imorgon.

Packade ner kvällsmiddagen och tog en picknick vid vår båtplats. Grillade lax och åt smarriga tillbehör till, tog även ett glas vitt och till dessert det bästa som finns; Jordgubbar. Yummie! Termometern i Siljan visade 16 grader, liiite för kallt för ett dopp men snart kanske man vågar sig i. Eller?

Snart sovdags igen, ska först titta till hästhagen :-) svårt att slita sig därifrån...

Kram M

Inga kommentarer: