04 maj 2009


m a j


Bild från Pottery Barn

Måndag den 4 maj, härligt att vi redan är inne i maj månad och istället för vår så har sommaren kommit - redan! 

Det känns lite overkligt att allt redan är så GRÖNT. Både björk, syrén och äppelträd knoppar och vitsipporna börjar bytas ut mot liljekonvaljblad. Det är galet fint ute och man måste passa på att njuta och hinna med att se allt.

Helgen bjöd på massor av sol och värme, extra lämpligt eftersom det var Rättviks Marknad med mängder av besökare. Rättvik visade sig verkligen från sin bästa sida. För min del blev det inte mycket besök på marknaden och inte mycket shopping heller. 

Istället har jag hunnit renovera, umgås, ätit gott, myst i solen, druckit rosé och bara haft det bra. Dock fortfarande lite sliten efter lördagens utgång, inte alls van vid partaj längre och det tar flera dagar att återhämta sig :-) måste vara tecken på att man börjar bli lite "gammal" och orutinerad.

Min dag har ägnats åt studier så gott det går. Har dels lite bristande motivation över mätning och skissande och behöver inhandla lite material för att kunna slutföra mina uppgifter och sända in för bedömning. Målet är att i alla fall bli klar med min första lektion denna vecka!

Ikväll ska det kikas på jobb hos en granne, sen blir det lite renovering. Det ska sättas sockel i alla rum på övervåningen. 

Kanske hinner med att fota lite nya bilder oxå!

Njut av de ljusa vårkvällarna och härliga maj!

Kram Maria

Inga kommentarer: