06 januari 2010


VILKEN KYLA




Onsdag och trettondagen idag! Man blir lätt lite förvirrad vilken veckodag det är eftersom det varit så mycket ledighet. Men idag passade ju ledigheten extra bra med tanke på kylan! Som mest har vi haft runt -30 strecket idag.

Så dagens sysselsättningen har mest varit att elda i spisen och få upp värmen härhemma. Imorse när jag tassade upp var det bara 13 grader inne och vårt varmvatten hade nästan fryst. Inte helt ljuvlig start på morgonen, men sånt man får räkna med när man bosatt sig i ett sommarhus. Tycker desto mer synd om alla djur som måste var ute och frysa.

Lyxigt med ledig dag idag, välbehövligt på alla sätt och vis.

Tittade till vårt 2:a hus idag, för att se så att allt var ok och att inget fryst. Passade på att ta med kameran för att ta några
bilder. Så bilderna ovan visar vårt julpyntade missionshus och vår nya specialbeställa ytterdörr från Leksandsdörren
som numera sitter vid ingången till sidoentrén. Visst blev den fin?

Plattsättaren fortsätter troligtvis med att sätta klinkers i badrummet imorgon, så mer bilder och uppdatering kommer!

Igår kväll var vi som sagt bjudna på middag, vi hade en jättemysig kväll med fantastiskt god mat och dryck. Det blev en 5-rätters meny med b la inslag av kalixlöjrom, renfilé, ostar, blåbär och hjortron. Min kära mamma & pappa stod för hela kalaset. Tack än en gång för det!

Nu är det dags att slänga in lite mer ved i kaminen, sen sovdags!

En ny dag väntar imorgon & som det verkar så kommer även den vara rejält kall.


Sov gott!


1 kommentar:

Om mig sa...

God fortsättning! Vi har också kallt, nu har man verkligen fått användning för alla vinterkläder. Men det är verkligen mysigt med all snö.
Det finns massor av smyckessidor där man kan köpa alla tillbehör. Gå in och titta på mitt senaste till Åsa! Du bara måste komma och hälsa på oss nu och se våra nya lokaler, det
är så fint. Allt är klart snart, kanske jag tar ngr bilder. vad snygg dörren blev, jätte bra.

Ha det så bra, kram