06 maj 2010


SVAMP eller MINIRENINGSVERK?


Hej TORSDAG!

Börjar med att visa en bild från vår tomt, där det just nu växt upp en ENORM svamp...eller snarare så är det vårt minireningsverk från Biovac och det svarta röret är något som hör ihop med reningsverket. Som tur är ska allting grävas ner i marken och vi får hoppas att det enda som kommer att synas är själva locket.

Vi får se, för om drygt 1 timme kommer vår entreprenör ut och går igenom lite kring denna enorma "svamp".

Har en ledig dag idag och har ägnat hela morgonen åt att vänta på en budfirma som ska leverera en fläkt som vi beställt hem från nätet. Någon gång mellan 10-13 ska den komma...och än har de inte dykt upp. Tur att man är ledig och inte hade något annat inplanerat. Har i alla fall fått en massa gjort under tiden jag väntat.

Har städat hela huset, torkat golv, tvättat och även städat av altanen/trädäcket och tänkte hinna med att hämta våra utemöbler idag! Jag längtar efter vår, grönska och fina omgivningar. I helgen är det Rättviks marknad (startar imorgon) och då tänkte jag försöka köpa penséer och plantera i alla blomlådor för mer vårkänsla!

Annars ser vår tomt ut som skit just nu, men det kommer att bli bra så snart grävmaskinen varit här! Kan faktiskt vara skönt att åka bort på semester och komma hem och det mesta är "klart". Idag är det prick 1 vecka tills vi åker.

Har läst tidningarna och lyssnat på nyheterna angående krisen i Grekland. Det verkar ju inte så bra och trevligt just nu men vi får hålla tummarna för att det lugnar ner sig lite tills vi ska åka. Lite jobbigt att det ska vara så oroligt överallt när man ska ut och flyga och semestera! Längtar massor efter sol och värme :-)

Nä nu ska jag fortsätta vänta... på det där budet, vänta på mitt lunchsällskap, vänta på entreprenören och sen får vi se vad resten av dagen bjuder på! Ikväll blir det i alla fall grillning!

Inga kommentarer: