11 maj 2010


Inte långt kvar nu...


bild från Pottery Barn

Hej Hej!

Nu är det inte alls långt kvar tills vi flyger mot varmare breddgrader! På torsdagmorgon bär det av ;-) Jiiiiiiihaaaa!

Kikar in på en blixtvisit, mycket att stå i just nu! Har varit uppe med tuppen imorse och solen skiner från klarblå himmel! Underbart! Ledig dag idag och har massor på schemat, men mest bara en massa roliga grejer och sånt som måste göras innan vi åker på semester.

Tvättmaskinen går på högvarv härhemma, håller på att tvätta det vi ska ha med oss! Ska stryka ikväll och sen packa väskan.
Har plockat fram passen, resebiljetten och bikinin såklart ;-)

Har gjort färdigt fastighetstaxeringspapper, deklarationer, bokföring och årsbokslut som ska lämnas in/postas idag! Skönt att ha allt gjort när man åker bort och kunna komma hem utan att behöva ta tag i det då.

Har även varit ute i solen och grävt upp en liten rabarberplanta som lyckats överleva grävmaskinerna härhemma, vi har fällt ett träd, rivit en trappa och jag har rastat grannens lilla kattunge medans de är bortresta.

Idag tömde de även vår avloppstank, så nu är det utedass som gäller! Tur att vi åker bort snart ;-)

Resten av dagen bjuder på frisörbesök, revisorbesök, ska plantera blommor vid missionshuset och sen blir det lite handling och packning!

Imorgon jobbar jag heldag sen ska vi packa det sista och sen åker vi till mor & far (som också ska följa med på resan), innan vi tidigt på torsdagmorgon åker mot Arlanda! Tänker inte ens ägna en tanke åt askmoln och ekonomiska oroligheter i Grekland, för vi bara SKA komma iväg!!!

Längtar massor till sol, bad och värme!

Håller även tummarna för pappa, att han blir bättre i knäet så att han kan njuta tillfullo av ledigheten!

Ha en skön tisdag!

Inga kommentarer: