26 juni 2010


UNDERBARA SOMMAR!





Visst är Sverige som allra vackrast just, just nu? Allt är grönt, midsommarblomster blommar överallt, fåglarna kvittrar, sommaren har kommit, de svenska jordgubbarna smakar ljuvligt, fiol, midsommarstång, midsommarkrans...ja, bara för att nämna några saker som gör den svenska sommaren och den här tiden alldeles speciell.

Och jag tror även att Dalarna "is the place to be" just nu. Inget känns så svenskt och förknippat med midsommar som just dalarna. Igår var det självaste midsommarafton och det märktes verkligen här i byn! Fest i varje stuga, massor av kullor och masar och många i dräkt och fiolmusik. Åh vad det är mysigt :-)

Vi hade en lugn och trevlig midsommarafton i goda vänners sällskap. Sill, nubbe, färskpotatis, jordgubbstårta och allt som hör till. Hann även löva och plocka stora fång med midsommarblommor! Men i år blev det ingen egen midsommarkrans.

Idag är det midsommardagen och vi har ägnat dagen åt att plocka och fixa, bjudit M:s föräldrar på lite middag eftersom det blev mkt mat kvar från gårdagen och sen har vi packat väskorna.

För ÄNTLIGEN har vi bestämt resmål för vår 1:a semestervecka! Igår förmiddag bokade vi en solresa till Grekland - igen! Rhodos, here we come! :-) Det känns jättebra och den lilla grekiska byn och hotellet ser riktigt, riktigt härligt ut! Så kommande vecka spenderas i sköna Grekland. Sol, bad, utflykter, mys, shopping, god mat, vin och avkoppling.

Om två timmar rullar bilen mot Arlanda, det var bara drygt 1 månad sedan vi var där sist och åkte till Kreta. Men man kan aldrig få för mycket av flyg, sol och bad ;-)

Så nu sviker vi den underbara svenska sommaren och denna fantastiska tid för att relaxa lite längre bort. Långt från jobb, telefoner och annat som hör vardagen till. Under tiden hoppas jag att även ni härhemma får njuta av fint sommarväder, för visst har man lovat ut HÖGTRYCK nu till veckan?

Hoppas på det så att vårt gräs växer ännu mer och att vi får komma hem till ett uppvärmt Sverige igen!

Ha en skön söndag & en härlig vecka 26, för det tänker vi lätt ha! ;-)

Kram & på återseende!


Inga kommentarer: