13 juni 2010


SKÖNASTE HELGEN PÅ LÄNGE...



Härliga bilder från Allt i Hemmet, Foto: Ragnar Òmarsson


Sitter och njuter av en lugn söndagkväll, myser med tända ljus, smattrande regn på fönstren och bara lugn och ro. Tänk att det kan vara så skönt med dåligt väder ibland, det händer sällan att man uppskattar det, men ibland... så är det just det som behövs.

Och i helgen har det regnat något så kopiöst mycket och det har knappt gått att gå utanför dörren. Vår jordiga tomt med sådda gräsfrön har fått sig en rejäl dos vatten och vi behöver inte vattna på några dagar vilket känns skönt. Igår kunde vi knappt gå ut på hela dagen, MEN det gjorde inte ett dugg.

Tog en lång sovmorgon, en sen frukost, pysslade, rensade och fixade inomhus. Strosade runt i mjukiskläder, låg i soffan och kollade på resor, bloggar och fotbolls-VM och fick en massa skön kvalitetstid med min älskling. På kvällen valde vi att bara stanna hemma och fortsätta vila. Helt underbart skönt!

Idag sov vi också lite längre, tog en morgonpromenad (typ den första på länge), fick trevligt fikabesök, åt en sen frukost/lunch, tog hand om lite ogräs, buskar och fixade på tomten. Storhandlat mat för första gången på länge och lagade tacomiddag nu på kvällen.

Känner mig fortfarande lite trött, men inte alls lika stressad och slut som innan. Är nöjd över att vi båda lyckats ta en "ledig" helg utan att jobba, bocka av to do-listor eller göra några måsten. Har bara tagit dagen som den kommit och gjort det som känts bra för stunden! Me like :-)

Så att det varit konstant regn, har faktiskt inte gjort ett dugg! Det har bara varit riktigt avkopplande och skönt :-)

Imorgon kickar vi igång en ny vecka, dags för vecka 24! Den kommer att bjuda på en del jobb, lite rea-start, frisörbesök, träning, GI-start, planering för midsommar och semester och lite annat smått och gott.

Nu ska jag fortsätta njuta av denna sköna söndag.

Kram M!

Inga kommentarer: