18 juni 2010


HEJ FREDAG!

Ja då var vi kommit till veckans bästa dag, FREDAG! Så på med fredagsstassen & klackarna i taket hela dagen! :-)

Sitter och njuter av en kopp svart, rykande hett kaffe och är faktiskt rätt pigg trots mardrömsnatt. Det var svårt att somna efter de mängder av kaffe jag lyckades få i mig under gårdagen, tankar som resor och semester snurrade i skallen, och till råga på allt så blev det världens oväder ute med blåst, regnskyar och blixtrar och dunder. Brrr, riktigt ruggigt väder! Idag är det endast 8 grader ute så det är bäst att klä sig ordentligt ;-)

Ska strax bege mig mot jobbet, vill vara på plats i tid då jag ska ha en "personlig styling" med en kund när butiken öppnar.
Ser fram emot en härlig tisdag på jobbet med C & L.

Kollade resor för fulla muggar igår men det slutade med att vi la det åt sidan, ska väl ta upp missionet igen när andan faller på. Hur kan det kännas lite jobbigt att bestämma resmål och boende? Är man verkligen sugen på att åka utomlands då? Eller är det bara så att man är jäkligt kräsen??? Ja man börjar ju i alla fall undra vart felet ligger :-) Haha! Man är ju lyckligt lottad OM man har möjlighet att sticka iväg till solen, eller hur!

Avbokade iaf prel.bokningen igår kväll, så nu är fältet öppet igen!

Imorgon stundar årets happening nr 1, Prinsessbröllopet!!! Hoppas Vickan och Daniel och hela landet får tur med vädret och visar sig från den somriga sidan. Är så nyfken på bröllopet och hur hon kommer att se ut :-) Tyvärr är jag på jobbet när det börjar, så det gäller att kasta sig in i bilen och köra fort hemåt!

Näpp, dags att sticka mot dagens utmaningar!

Ha en härlig fredag!

Kram M

Inga kommentarer: