05 juli 2010


EN GREKISK PÄRLA






Hej i sommarvärmen!

Nu är jag hemma igen efter 1 veckas härlig semester i Grekland!

Rhodos var underbart och resan bjöd på ett fantastiskt hotell med perfekt läge mitt på stranden, klarblå himmel med strålande sol varje dag och en gassande värme på runt 35 grader. Trevliga greker, vackra städer, bra shopping, gott vin och alldeles för mycket mat och glass :-)

Har solat, badat i havet, åkt taxi till mysiga byn Lindos, ätit på flera bra restauranger, sett fantastiska stränder, hyrt bil och shoppat en heldag i Rhodos stad och njutit av lugn och ro i solstolen och i de svalkande vågorna.

Inte ett dugg sugen på att lämna paradiset i söndags men en vecka går fort och alla semestrar tar ju slut någon gång. Härhemma väntade ändå en helt okej sommarvärme och Stockholm bjöd på solsken och 28 graders värme när vi landade igår.

Solbränd, utvilad, rik på många fina minnen från semestern och några kilo tyngre så har vi landat hemma igen. Det är alltid skönt att vara borta, men det är också rätt skönt att komma hem ändå. Dagen idag har ägnats åt att packa upp väskor, tvättmaskinen har gått varm, har hunnit med 2 långpromenader och några situps (för att dämpa ångesten över all mat man stoppat i sig) haha, storhandlat, städat och bara "landat".

Har faktiskt lyckats rätt bra med att koppla bort tankar på hem, jobb och måsten under denna semestervecka och har knappt kollat till mobilen, datorn eller något annat som handlat om omvärlden. Utan vi har mest tagit dag för dag och njutit av att bara vara lediga.

I morgon börjar vardagen igen, M är tillbaka till verkligheten på taket och jag ska ta tag i alla papper och redovisning och allt annat som blivit liggande härhemma.

Nu är det dags att krypa ner i sin egna säng igen, den är alltid skönast!

Go'natt!

Kram M

Inga kommentarer: