17 juni 2010

SOMMARVÄRME & LYXPROBLEM



Fina trädgårdsbilder från ett repotage i Sköna Hem


Hej sköna varma torsdag!

Som bjuder på lite sol och temperatur över 20 grader, sånt gillar vi och passar dessutom alldeles utmärkt när jag ändå har en ledig dag från butiken och styr och ställer som jag vill då jag jobbar hemma istället.

Har även sprungit runt med vattenslangen och spridaren för att vattna jorden och gräsfröna på tomten, så att vi får en gräsmatta någongång!

Har oxå hunnit bläddra lite i nya numret av Sköna Hem, fullproppad med inredning, inspiration och fina sommarhem! Mycket kan du även se och läsa om på deras hemsida här

Snart är det bara 1 vecka kvar till Midsommar, som enligt mig är den absolut vackraste tiden på året, helt ljuvligt och så ursvenskt som det bara kan bli. Tyvärr brukar inte vädret visa sig från sin bästa sida just då, men vad gör det...man har ju vant sig vid sol och regnskurar och det börjar faktiskt kännas som om det hör till ;-)

Vi har inte planerat vår midsommar i år, anledningen är nog dels att vår första semestervecka startar v.26 och vi har inte riktigt smidit klart våra planer än. Tanken var och är fortfarande att det ska bli en solsemester, men dagarna går och resorna försvinner allt mer ju närmare v.26 vi kommer. Hade spanat in massor av förslag i början av våren MEN som sagt, tiden går, dagarna går och det finns inte riktigt tid till planering. Så därför var vår tanke att göra en "spontantripp" någonstans, men det var nog lättare sagt än gjort...

Resorna går åt som smör i solsken och priserna är skyhöga. Det finns inte så mycket kvar att välja på, så ska vi till solen så måste vi boka typ NU! Får ta ett rejält snack med Mr.M ikväll och bestämma något klokt. Snacka om LYXPROBLEM, att inte kunna bestämma sig för vart man ska åka på semester, borde man inte vara nöjd bara man får sola och bada lite!?

Tydligen inte. I alla fall inte jag. Har blivit enormt kräsen ju äldre jag blivit och har nog skämt bort mig själv genom att bo på fina, bekväma resorts med allt man kan tänka sig. Nu räcker det inte med ett varmt resmål, utan det ska vara hyfsat nära till stranden, hotellet ska helst ha pool eller kanske flera pooler, det ska finnas god mat & dryck på resmålet, helst bra shopping och mysiga barer/caféer och gärna vacker natur och saker att kika på.

Haha, ja inte är det helt lätt att bestämma sig. Vi får väl se vad som händer. Troligtvis blir i alla fall vår midsommarafton att firas härhemma i Svedala men sen är planen att sticka iväg någonstans. Vi får väl se...har du något tips på resmål att dela med dig av så är jag hemskt tacksam för förslag! :-)

Har redan prel.bokat ett hotell och resmål fram till kl 18 ikväll, för säkerhetsskull ;-) Haha galen som man är!

Kvällen kommer att ägnas åt semesterplanering, midsommarplanering, bokföring, middag och lite fix och trix inför morgondagen och helgen. Jobbar fre, lör och sön så då krävs lite extra planering så att allt flyter på som det ska.

Nu är det dags att göra lite nytta!

Ha en skön Torsdag i värmen!

Inga kommentarer: