27 april 2009



v å r v ä r m e



bild lånad från marthastewart.com

Åh vilket väder vi har! ÄNTLIGEN massor med sol och värme. Vad snabbt allting gått den sista tiden, vad hände egentligen med våren? De senaste dagarna har nästan mer känts som sommar :-) Ljuvligt och helt underbart skönt. 

Stack precis ut näsan genom dörren och tassade ut på vårt altandäck och möttes av ljumma vindar och temperaturen visade 15 grader varmt. På bara en dag har björkarna börjat knoppa och gräset blivit grönt. Önskar bara att man hann stanna upp och njuta lite av allt det fina.

Helgens alla timmar har spenderats hemma på tomten, vi har verkligen slitit och fått massor gjort. Krattat mer löv, sågat ner fler träd och busk, grävt i marken, målat rödfärg, slängt ris, bytt till sommardäck och allmänt städat och rensat i varje hörn. Även om vi inte hunnit sitta ner och sola så har det ändå varit riktigt skönt att vara utomhus i värmen.

Vi har i alla fall hunnit med både några grillmiddagar och några glas vin mellan varven.  Veckan ser fullspäckad ut men ser fram emot valborg och kommande helg med marknad här i Rättvik. 

Nu...sovdags.

Kram M


1 kommentar:

Om mig sa...

Vilken mysig lykta! Marknad i helgen alltså, det hade ju varit kul. Vi ska till brasan imorgon sen på söndag ska vill en bondgård där dom ska släppa ut kossorna efter vintervilan..ska bli kul att se. Hoppas allt är bra med dig. Här är allt som vanligt! Kram