14 april 2009


r e n o v e r i n g






Här kommer lite bilder från vår renovering av övre plan i missionshuset som ska bli en lägenhet. Påskledigheten kom lägligt så nu har vi hunnit färdigstryka både väggar, panel och tak. 

Självklart blir det mesta vitt men lite svart har redan smygit sig in och det kan även tänkas bli lite grått här och där. Just nu håller köksluckorna på att färdigstrykas, trösklarna ska slipas och målas, foder , socklar och karmar ska färdigstrykas och vi räknar även med att kunna behandla golven till helgen.

Igår fick vi även veta att vi har en hyresgäst till lägenheten och det känns jätteskönt att veta. Nu gäller det bara att lägga på ett kol så att badrummet också blir klart i tid.

Idag är det tisdag (men det känns som måndag), lite halvgrått väder ute och jag ska strax åka och jobba fram till 19 ikväll.


Kram M

1 kommentar:

Om mig sa...

Gud vad fint det blir! Ni är så duktiga. Här har vi fått virus så man kan inte jobba och klockan är nu halv elva....trist. Påsken har varit jätte bra, vi har kämpat med vår altan. Är nu oljad svart, jätte fint blev det! Ha det så bra!