03 januari 2009

värme

skönt med januari & nytt år! hoppas 2009 bjuder på många möjligheter!

nu när vardagen kommit tillbaka så passar vi på att göra lite "nytta" & är just nu i full gång med att installera en kasett från jotul i vår öppna spis, för att få lite värme härhemma!

oavsett hur mycket ved man lägger i den öppna spisen är det nästan lika kallt ändå, så nu hoppas vi ett varmt & skönt hem med hjälp av kasetten :-)

bilder kommer på slutresultatet

2 kommentarer:

Om mig sa...

God Fortsättning! Hoppas allt är bra, Emelie fick halsfluss på juldagen så det har varit så där men nu är det bra igen. Vi hade afterwork med jobbet istället för julbord, helt ok. Dom ska till Hassela i slutet av januari men vi har fått en spa weekend den helgen så jag kan inte. Mysigt med öppen spis...vill också ha en..
Ha det så bra, kramar lINDA

Om mig sa...

Hassela ligger i Norra Hälsingland, vi ska till Hasseludden!! Ska bli super mysigt plus att dom har så god mat där. Imorgon är det tillbaka till jobbet igen...vi har årsbokslut nu så det finns att göra. En nyhet är att Åsa gifte sig den 2 januari i Tandådalen! Snackar du med ngn annan på kaffeknappen? Har precis städat hela huset, det behövdes verkligen. Snart ska vi gå på teater, Madicken. Njut av ledigheten! Vi har -12 idag...men -23 då är det riktigt kallt : ) kram