28 januari 2009


renovering







jag vet inte hur ni har det men hos oss pågår det ständigt någon form av renovering eller förändring. oavsett om det är små eller stora projekt och oavsett om det är hemma hos oss själva, hos någon vi känner eller hemma hos kund.

vi har ju ett stort intresse för just byggnation, renovering och inredning annars hade vi aldrig haft ett eget företag inom just detta och vi hade aldrig satt i gång så många projekt om vi inte visste att vi kan uppnå det resultat vi vill ha och ro det hela i land. 

jag tror inte att jag hunnit visa några bilder från den pågående renoveringen i vårt missionshus

renoveringen är påbörjad, men det tar sin tid. tiden, lusten och motivationen går i vågor så under långa perioder är det helt stiltje och sen gör vi ett ryck och jobbar som galningar.

Vi har börjat riva ut allt det gamla, spikat ny panel i det blivande köket, spacklat de förfärliga väggarna, slipat och spacklat tak, grundmålat panelen i köket, slipat alla furugolv. vi har även hunnit börja montera in delar av köket. fönstren är slipade, spacklade, kittade och nymålade och dörrarna börjar också få sin renovering. 

jag kan minst sagt säga att i n g e n t i n g i detta hus var brukbart eller schysst från början. men med mycket arbete så blir ytorna och materialen som nya igen.

vi ser ju hela tiden potentialen och hur bra resultatet kommer att bli! men det är en lång väg kvar innan vi är i mål, men den som väntar på nåt gott...

ska göra ett ryck nu i helgen, inhandla spackel och färg och se till att alla väggar och tak blir klara snart. 

mer bilder kommer!



Inga kommentarer: