13 augusti 2009


a r b e t s r o ?






Det ser just nu ut som ett bombnedslag av papper, linjaler, ritningar, pennor och annat på vårt köksbord härhemma. Bordet fungerar förutom som vår matplats också som vårt kontor och arbetsbord. Det är den enda ytan vi har som är stor nog för att rymma det man behöver för att kunna jobba ordentligt. 

Vår lilla hörna på övervåningen med lilla skrivbordet, räcker inte långt. Därför är målet och drömmen att en dag ha ett riktigt kontor, arbetsrum och pysselvrå. Förhoppningsvis blir det varken ett litet hörn, eller en liten vrå utan en stor sal :) Bara vi får tiden att göra iordning den.

Njuter av 3 lediga dagar, eller ledigt och ledigt...så fort man är ledig så finns det ju en massa annat att göra. Därför har jag börjat göra TO DO-lista för varje dag. Älskar att ha full koll & pricka av allt eftersom! Just nu ägnar vi oss åt diverse kundprojekt kombinerat med vårt egna renoveringsobjekt och planer. Hann dra några penseldrag på hyllplanen till köket idag & imorgon ska vi så smått börja med badrummet i missionshuset...äntligen.

Skönt att även få lite "spontansemester" tillsammans, skönt att bara ha några dagar oplanerade. Vi har kikat lite på en fjällresa nu i höst, sitta i en stuga, tända brasa, dricka te & vin, vandra, plockar svamp och bär, basta och bara vara. Låter skönt, men vi får se om det blir av.

Har lämnat in vår lilla bil på service och reparation och fick hämta hem den idag, lilla pärlan...eller black pearl som jag börjat kalla den :) Egentligen är det hög tid att sälja den och byta upp oss, rent säkerhetsmässigt vore det även bra inför vintern, men samtidigt är ju bilen sååå fin.

Nä nu ska jag vara lite social & umgås med min karl ;) Förresten, tvingade honom att se "sommar med Ernst" med mig idag, var bara tvungen att kolla hur hans båthus-projekt blev. Så himla fint! Så där ska vårt oxå bli en vacker dag...och vilken flytbrygga med bastu han byggde & vilken mat han bjöd på. Hmmm...den där Ernst han kan han ;)

Trevlig kväll till dig. 

Imorgon är det fredag!!!

Kram M


Inga kommentarer: