25 juli 2010


SVART & VITT



Bilder på ett underbart danskt hem i amerikans stil, från Bolig magasinet.

Hej alla goa läsare!

Visar först fina bilder på detta snygga hus i amerikansk stil som en familj i Danmark har lyckan att bo i. Helt i min smak! Älskar det vita med de svarta detaljerna. Snygga kontraster! Love it! Härhemma är det mesta svart och vitt och kommer nog att förbli så även i höst/vinter men med några inslag av brunt och beige oxå. Tänkte bland annat beställa nya soffklädslar från BEMZ i ett lite mörkare tyg. I dagsläget har vi vit soffa, fåtölj och fotpallar.

Annars då?

Jo, det är Söndag kväll, och sällan är väl känslan så skön på en söndag som just idag. Ledig dag och bara vetskapen om att
semestern börjar i morgn känns ju underbar, inget jobb imorgon alltså utan LEDIG dag, LEDIG vecka och fritt att bestämma vad man ska fylla den med :-)

För vår del så är ju veckan redan planerad, vi har ju ett hus på 160 kvm att måla, men det känns faktiskt helt okej när vi vet hur FINT det kommer att bli när allt är klart. LÄNGTAR!

Vädret har verkligen visat sig från sin absolut sämsta sida idag. 11 grader, riktigt kallt ute, blåsigt, ösregn och allmänt höstigt. Efter morgonens sköna promenad i regnet så gjorde vi ett försök att åka upp till huset för att måla, men vände rätt snabbt och det var nog tur att vi inte började måla något idag. Istället tog vi ut kissarna i regnet och de njöt som aldrig förr av att vara ute, trots ovädret. Sötisar!

Sen har vi pysslat inne, jag har städat medan M har kollat in sista dagen på Scandinavian Masters som dessutom vanns av en SVENSK. Roligt värre! Ska strax se repris och godbitar från dagen! Nu på kvällen har vi haft L & M med barnen här på grillning. Supermysigt och urgulliga barn :-) En riktigt skön söndag med bra avslut och ser fram emot att umgås mer med dem när de äntligen flyttar hem i höst. Tack igen för den fina lyktan, den kommer att sällskapa fint med den andra härhemma :-)

Nu blir det soffan, Masters & kolla lite bloggar över ett glas rött. Sen väntar sängen & imorgon = 1:a semesterdagen v.30!

Tjing!

Inga kommentarer: