07 september 2010


NYHETER HÄRHEMMA


Bilder från Mio & IKEA


Hello!

Tisdagkväll och jag har precis bänkat mig i soffan framför premiäravsnittet av Idol 2010 :-) Efter det blir det "Såld på hus" som också är ett bra program. Sällan jag kollar på TV men ibland kan det vara riktigt mysigt. M har som vanligt lämnat mig härhemma för att kolla in fotbollen på bortaplan. Vad gör man när vi inte har nya kanalen TV10?

Haft en ledig dag idag, inte gjort så där väldans mycket intressant. Har hunnit ta itu med lite papper, ringt några samtal, tvättat och plockat lite hemma, skrivit annons för uthyrning av lägenhet, plockat äpplen och så har vi veckohandlat, monterat badrumskrokar i badrummet i missionshuset, spelat Lotto för 5 veckor framåt (!) och satt upp lappar för uthyrning.

Efter det lagade jag middag och nu har vi precis avklarat den, druckit ett par koppar kaffe och som sagt, nu är det TV-tajm.

ÄNTLIGEN ligger annonser ute för vår lägenhet! Satt upp lappar på de lokala mataffärerna där de flesta kollar läget ibland.
Vi får även se om det kommer bli någon tidningsannons. Hoppas kunna hitta en riktigt bra hyresgäst. Känner mig rätt kräsen
med tanke på all tid och pengar vi lagt ner. Planen är att hyra ut från 1 oktober.

I helgen var vi på IKEA och besökte Mio en snabbis. Slutade med att vi handlade en stor vit lampa i organza som nu sitter ovanför vårt köksbord. Blev superbra! Förutom det köptes nya lampskärmar till några bordslampor. Värt att nämna är att Mio verkar fått in mycket fint, men hann tyvärr inte kolla runt så mycket då vi var där precis vid stängning.

På IKEA blev det som vanligt lite blandat smått & gott, men vi kom hem med ett vitt soffbord (äntligen slipper vi ha korgen som soffbord), en bamselampa som nu pryder väggen nere, kan lova att vi har full koll på tiden nu :-). Sen blev det stora ljusstakar i vitt som M nu ska försöka göra hål i för att jag ska kunna ha vanliga långa ljus i dem. Vill inte ha blockljus!

Ja, alltid kul med nya grejer till hemmet! Nu saknas det bara en accentfärg härhemma, ska överväga vilken det blir. Behöver mixa upp allt det svarta, vita och gråa.

Imorn är det jobbdags igen, ska bli skönt och roligt med en heldag! Då hinner man med en hel del :-) Förhoppningsvis!

Nu är det dags att koncentrera sig på teven!

Ha en mysig tisdag kväll!


1 kommentar:

Ingela sa...

Hur stor är lägenheten? mvh Ingela