18 september 2009


fredag



bild från Martha Stewart

Känslan av att det är fredag är ju alltid lika skön, framförallt när man landar hemma efter en lång arbetsvecka med ett glas vin i handen och det finns tid över att laga middag tillsammans. I kväll blev det hemmagjord pizza, som alltid blir en succé, den är svårslagen :-) 

Jag har känt mig lite halvvissen i kroppen flera dagar nu, halsont, trött i kroppen och utslag i ansiktet...måste betyda att något inte är riktigt hundra. Hoppas det inte blir något mer utav det, får kurera mig ordentligt för har varken tid eller ork att vara sjuk. Den där svininfluensan känns rätt söndertjatad vid det här laget. 

Min kollega S och hennes dotter fick huvudlöss igår, det går tydligen en epidemi på skolor och dagis i Falun och alla har problem med dessa kliande små djur. Usch!!! Det känns som att jag 10 gånger hellre tar en influensa än huvudlöss!  Sedan jag fick veta detta idag så har det konstant kliat i håret och på kroppen av ren inbillning.

Tidigare idag rapporterade nyheterna om försvunna Linda Chen och hennes sambo, nu verkar det som om man hittat henne död och sambon har varit försvunnen och har hittats svårt brännskadad och medtagen i närheten av där vi bor. Huuuua! Tycker hela det här fallet verkar väldigt konstigt, det återstår att se om det är sambon eller någon annan som har tagit hennes liv. 

Förutom att jobba här och där så händer inte så mkt mer. Har en ledig helg vilket känns helt underbart. Ska verkligen försöka njuta och ta till vara på dagarna! Älskar verkligen hösten och vädret har varit strålande de senaste dagarna och det ser lovande ut för helgen oxå :-) Kanske kanske, kan det bli ett besök på IKEA på söndag oxå. 

Dags att kolla klart på Skvalan på SVT, sen blir det nog nostalgi med klassiskern "Dirty Dancing" som är såå bra fortfarande och en hyllning till Patrick Swayze som nyligen gått bort i cancer. Ska krypa upp i soffan med M, han känner sig oxå lite krasslig så vi får slå våra baciller ihop ;-)

Trevlig kväll & helg!

Kram M 


Inga kommentarer: