28 april 2010


Nu börjar bitarna falla på plats




Bilder: Privata

Hej Hej & Godkväll!

Gör en blixtvisit vid datorn för att kolla mail, skatteverket, facebook och bloggen så klart! Onsdag idag och världens längsta dag. Gick upp tidigt i ottan imorse, var på jobbet extra tidigt imorse och stannade extra länge idag. Att jag aldrig lär mig!
Haft full rulle idag med påhälsning från huvudkontoret och som alltid tusentals saker att göra.

Den dagen vi bara kan "njuta & bara vara" på jobbet, då jäklar ska vi fira med champange. Men det lär dröja lite tills dess, även om jag ska kämpa och jobba hårt för att komma i fatt :-)

Har avklarat kvällens middag & suttit och gått igenom papper från skatteverket och svurit ikapp med M. Fy vad trött man blir på regler, lagar, revisorer, skatteverket och allt krångel. Önskar man kunde allt och hade koll på allt MEN det har man ju inte och kan omöjligt få. Vi får se hur denna deklaration slutar...

Igår hade jag i alla fall en "ledig dag" med massa To Do-grejer att göra och hann nog med det mesta på min lista. Snacka om effektiv ;-) Var i missionshuset och tittade mest på när svärfar tapetserade hela väggen i trappan med min fina tapet! Resultatet blev superbra! Så nu är den äntligen på plats, trappan är målad i ljusgrått och trappräcket är vitt med fina små kryss! Jag är helnöjd. Visst blev det fint???

Stannade och plockade, städade ur och fixade i huset! Kul att få spendera lite tid där, har verkligen saknat det. Det är faktiskt rätt avkopplande att vara där och fixa lite på sin lediga tid. I helgen hoppas vi kunna spendera ännu mer tid där!

Ska även hinna med att mysa framför en Valborgseld!

Nu väntar en varm dusch med min nyinhandlade kroppsskrubb "sweet lemon" från The Body Shop, doftar ljuvligt! Sen lite bodylotion med jordgubbsdoft från samma märke, nya numret av Plaza Kvinna (favvotidning), spikmattan & sängen! Jiiiiihaaaa!

Imorgon väntar en ny dag, torsdag å jag ska ha massor av ny energi för att vara så effektiv som möjligt!

God Natt!

Kram M


2 kommentarer:

LINDA J sa...

Åå så fiiint det blir gumman!
Bra val av tapet tycket jag. Och kryss-räcken är ju bara så fint.
men du, ta det lite lugnt ibland också. du håller igång hela tiden ju.
Var rädd om dig!
Snart är sommaren här så vi får umgås igen!
Kraar från Linda

Om mig sa...

Super snyggt!!