06 oktober 2008

lys upp höstmörkret

har letat utebelysning till huset & till stolparna vid grinden, det är ju nattsvart ute, man hittar knappt ut genom dörren & sen ser det både hemtrevligt & inbjudande ut med lyktor ute. 

nu har vi i alla fall monterat nya lampor på husfasaden. hittade superbilliga lampor på clas ohlsson och tycker att de duger, viktigaste är att de lyser :-)

sedan har vi beställt något dyrare fotlyktor från westal (se bild), lampan heter "arnäs" och två av dessa kommer att få pryda våra entréstolpar, väntar bara på elektrikern nu. 

har även tänkt sätta stolpar + räcken på vårt altandäck & montera fotlyktor på stolparna, men har inte riktigt bilden klar för mig ännu hur det ska se ut.

idag har vi även fällt massa träd på tomten för att få in mer ljus & göra plats för vårt kommande kombinerade förråd/vebod. 

en sak är säker, vi kommer att få en trädgård full av ljus i höstmörkret!

letar du oxå utebelysning? kika in på www.utelampor.se 

 

1 kommentar:

plingan sa...

Den lampan var riktigt fin! Vi skulle oxå behöva mer belysning ute. Köpte en lampa för två år sedan som jag tänkte sätta upp men det ville sig som inte...Nu vill jag iaf inte ha den lampan längre så det kanske var bra att jag inte kom längre ;-).

Ha det bra önskar en bloggare från norr!