29 juni 2008

sommar & semester

då var det äntligen dags för lite sommar & semester. underbart!


slutade jobbet i fredags så nu gäller det att fylla dagarna med något vettigt. hoppas på försäljning av lägenheten, flytt till dalarna, vill bli färdig med allt planerande för företaget så att jag snart bara kan njuta några veckor av sol, bad och sommarsverige.

om vädret härhemma blir bra så finns det ju inget som går upp mot svenska sommaren. i så fall ska jag pyssla med huset, bygga räcken till vår nybyggda altan, plantera och skaffa vita sköna liggstolar.

sen vill jag ta ett dopp i ett glittrande siljan, grilla vid vårt båthus och kanske ta en tur med båten...

hur som helst, sommaren är det bästa jag vet så jag kommer njuta hur det än blir.

önskar dig en skön sommar, vi ses och hörs snart igen...

Bilder från Siljan och vårt båthus

2 kommentarer:

Om mig sa...

Hello, det är bara jag som titta in som vanligt. Det är tomt utan dig här på jobbet.... : (
Det ser super mysigt ut där uppe, ska försöka komma förbi någon gång! Längtar tills jag har semester om 3 veckor, känns som en evighet. Hoppas allt ordnar sig och att ni har det bra. kram linda

Om mig sa...

hej hej, gillar verkligen väggord och dekaler. Har ett väggord från myfirstroom som säger Live well Laugh often Love much i turkost. Ett enkelt sätt att göra det lite mer personligt!
Du är också den ända som är inne och tittar på min...ha,ha. Fick dom små aporna av mamma i midsommar, jätte söta. Gillar Alessi, ska kolla lite när vi åker dit över en dag v. 30. Kram på dig!